DEVOTIONALEEDITORIALE

Dragi susținători ai familiei Furdui, am decis să distribuim documente și informații

Dragi susținători ai familiei Furdui,

Oameni dragi bunăvoință de pretutindeni,

În urma evoluțiilor negative în cazul Furdui și în vederea faptului că ministerul tinerilor Heidekreis continuă să încerce distrugerea vieților copiilor, am decis să distribuim documente și informații din caz către public pro videoclip mărturia ta despre abuzivi și mod rău intenționat în care ministerul tinerilor Heidekreis a acționat și continuă să acționeze.

Timp de un an de zile asistăm la cât de greșite au fost prezentate instanței și diverselor autorități bazate pe ideologie și nu pe realitate. Avem majoritatea actelor în dosar și suntem conștienți de acțiunile abuzive ale Biroului de Tineret. Îi vom portretiza așa cum au fost făcute și vă vom lăsa pe voi români, germani, francezi, americani și alte naționalități să judecați dacă acțiunile distructive ale angajaților biroului de tineret vor ajunge în cele din urmă la bunăstarea copiilor sau sunt îndreptate spre altceva.

Am luat această decizie după ce am asistat la încercarea angajaților consiliului de tineret de a face față deciziilor odioase pe care le iau împotriva familiei Furdui în fața lumii ca acțiune corectă și voluntară pentru a prezenta copiilor furdui. Ca în basmul lui Andersen „Hainele noi ale împăratului”, Biroul de Tineret numește „Vezi noile rochii ale împăratului”. Și totuși copiii au curajul să strige că împăratul este dezbrăcat. Pe baza documentelor si reprezentării evenimentelor, puteți decide dacă tolerați mascarada biroului de tineret sau susțineți adevărul și viitorul acestor copii.

În data de 26 aprilie, angajații Departamentului de Tineret Heidekreis stau neanunțați la ușa familiei Furdui și informează părinții Camelia și Petru că toți cei 7 copii sunt luați în grija Serviciului de Protecția Copilului la acest moment Oment.

Fără o explicație suficientă, cei patru copii de acasă sunt plasați în mașinile Biroului de Tineret, duși într-o parcare a unui supermarket, separați și plasați în casele de copii. Micuța Lea plângând este smulsă din brațele Nataliei și adusă la o familie adoptivă necunoscută.

Părinții au rămas în stare de șoc, ținând doar o carte de vizită. În zilele următoare, nimeni nu vă va contacta folosind numărul de telefon furnizat pe card.

În disperare, părinții trimit în dimineața zilei de 28. Aprilie, la aproximativ 40 de ore de la intervenția abuzivă a Biroului de Tineret, email la adresa de pe hartă cerând o convorbire telefonică și o modalitate de a o vedea măcar pe micuța Lea. Ei recunosc cooperarea lor nelimitată cu Departamentul de Tineret și cere ajutor și un plan de acțiune pentru a reuni familiile.

Departamentul de Tineret nu a răspuns niciodată la acest e-mail! Nu există interes să contactezi familia Furdui. Nu numai că nu au răspuns, dar nici un alt moment din 26.04.2021 nu au propus un plan de soluționare a acestui caz, de susținere și reunire a familiei, cu excepția distrugerii și îndepărtării copiilor părinților lor și unii altora.

Abuzurile ministerului tinerilor din cercul păgân au început din prima zi de intervenție în familia Furdui și continuă până în ziua de azi, așa cum vă vom spune faptic și cronologic. Nicio persoană sau instituție de bună credință nu poate acționa așa!

Potrivit aku 1666 și § 1666a din BGB german, copiii vor fi îndepărtați din familie doar atunci când există un pericol acut pentru bunăstarea copilului, iar părinții nu doresc sau nu pot evita pericolul.

Copiii furdui nu se aflau în niciun caz într-o situație de pericol acut, iar părinții nu a existat niciodată o conversație prealabilă.

În plus, în temeiul secțiunii 42 din Actul Social al optulea, Departamentul de Tineret a fost obligat să „ofere copilului sau tinerilor posibilitatea imediată de a informa o persoană despre încrederea lor. ” Biroul de tineret al Heidekreis nu a permis acest lucru și astfel a încălcat legea.

De asemenea, în temeiul dreptului național și al tratatelor internaționale, este ilegal să iei copiii în grija autorităților de protecție a copilului fără un plan de reîntregire a familiei și fără părinții în repararea presupuselor abateri în sprijinul regularității Da, da.

Mai jos e-mailul pe care Camelia și Petru Furdui l-au trimis oficialului Departamentului de Tineret Heidekreis responsabil de cazul lor.

Revenim mâine cu detalii despre deciziile uimitoare ale Biroului de Tineret.

https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: