APEL RUGACIUNEStiri

Avem nevoie de ajutorul vostru! SĂ CONTINUĂM PENTRU RUBEN

Din punct de vedere medical, situația lui Ruben este următoarea: s-a detectat o mutație pe exonul 20 al genei EGFR, ceea ce complică foarte mult lucrurile, deoarece forma aceasta de cancer este foarte rară și nu se găsește tratament pentru ea.

Singurul medicament recomandat de medicii oncologi pentru Ruben nu se găsește in Romania, doar în America, dar prețul este exorbitant (tratamentul pentru o lună ar fi de aprox. 50.000 Euro). Despre acest medicament este vorba https://thesocialmedwork.com/rybrevant-amivantamab-vmjw

Având în vedere prețul medicamentului din America, ne-am gândit la o alta varianta: sunt clinici de oncologie în toată lumea care fac cercetări pentru a produce un tratament potrivit pentru exonul 20 EGFR. Din ce am înțeles de la niște prieteni din America, astfel de clinici oferă tratamentul lor experimental gratuit.

Noi încă nu am găsit un astfel de spital/clinică, dar vă cerem ajutorul vostru. Ajutați-ne să găsim un astfel de spital care este dispus să ofere gratuit tratamentul lor experimental.

Deși este asigurat medical în Romania, nu știm care ar fi poziția Ministerului Sănătății in legătura cu procurarea acestui medicament. Toate liniile MS sunt ocupate și mă gândesc că așa va fi până după sărbătorile pascale.

--

Trebuie știut faptul că forma lui de cancer este foarte agresivă, Ruben nu mai e transportabil, iar recomandările de tratamente naturiste nu funcționează.

Toți cei care reușiți să găsiți ceva informații și aveți nevoie de acte medicale oficiale vă stau la dispoziție oricând.

De asemenea, continuăm să ne rugăm pentru Ruben. Dumnezeu poate lucra în orice fel pentru vindecarea lui.
Noi dorim să facem tot ce ține de noi pentru a-l ajuta.

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

Mulțumesc foarte mult!

Cu prețuire,
Mihai Harii

Plângerile lui Ieremia 3:21-24
Iată ce mai gândesc în inima mea și iată ce mă face să mai trag nădejde: Bunătăţile Domnului nu s-au sfârșit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Și credincioșia Ta este atât de mare! „Domnul este partea mea de moștenire”, zice sufletul meu, „de aceea nădăjduiesc în El.”

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: