ANUNTURI

Michael W. Smith lansează un nou single „Cry of Hope” pentru a strânge bani pentru Ucraina

Artistul creștin Michael W. Smith, câștigător de trei ori Grammy, a anunțat recent că a lansat o nouă melodie ca răspuns la războiul din Ucraina.

Într-un comunicat de presă emis pe 1 aprilie, Smith a explicat că melodia, un instrument instrumental intitulat „Cry of Hope”, a venit după ce a văzut ce se întâmplă în Ucraina după atacul militar lansat de Rusia în februarie.

„După ce am urmărit știrile și devastările din Ucraina, ca în cea mai mare parte a lumii, am fost în lacrimi. În următoarele câteva zile, această melodie a continuat să revină la mine și pur și simplu a rostit un mesaj pe care niciun cuvânt nu l-ar putea transmite”, a spus Smith într-o declarație.

Cântecul a fost înregistrat cu Smith la pian împreună cu Nashville Recording Orchestra, condusă de prietenul său, David Hamilton. După cum a raportat CBN News , o parte din încasările din „Cry of Hope” vor fi împărțite pentru ajutorul Ucrainei.

Piesa a fost lansată în două versiuni: una cu orchestră și alta doar cu pian și vioară.

Într-un interviu recent pentru The Christian Post , Smith a spus că echipa sa ajută Samaritan’s Purse, o organizație creștină de ajutor umanitar condusă de evanghelistul Franklin Graham, ca parte a eforturilor de ajutorare din Ucraina.

„Rechizitele pe care le trimit sunt pur și simplu enorme. Este pur și simplu incredibil”, a spus cântăreața și compozitorul creștin. „Această nevoie va fi grozavă pentru foarte, foarte mult timp. Îți poți imagina doar familia și toate amintirile tale și ești forțat să lași tot ceea ce ai știut toată viața și dormi pe un pătuț într-o tabără de refugiați peste noapte?

„Încercați să vă imaginați că ni se întâmplă asta, ca americani. Nu putem înțelege asta”, a continuat el. „Și asta sa întâmplat cu acești oameni”.

https://www.christianheadlines.com/contributors/milton-quintanilla/michael-w-smith-releases-new-single-cry-of-hope-to-raise-money-for-ukraine.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: