ANUNTURI

Un PASTOR a devenit peste noapte comandantul unui batalion de civili voluntari

Un pastor ucrainean, tată a doi copii, este acum comandantul unui batalion de voluntari format din 120 de soldaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 70 de ani.

“Optzeci la sută din unităţile mele sunt oameni care nu au ţinut în mână o armă în viaţa lor. Sunt şoferi de camion obişnuiţi, avocaţi, orice. În primele zile, se mai certau cu mine, încercând să spună de ce nu ar trebui să facă ceea ce le spun eu să facă, cum ar fi săparea tranşeelor. Dar după primul bombardament, toată lumea voia să sape tranşee”, a spus Magdici.

Pastorul-comandant a adăugat că nu a avut niciun rănit în batalionul său, mulţi dintre soldaţii săi învăţând repede ce au de făcut odată ce au început luptele.

Magdici afirmă că a fost credinţa sa cea care l-a făcut să meargă mai departe. El şi-a lăudat familia pentru munca pe care o depune pentru alţii. Pastorul povesteşte că soţia sa a refuzat să plece din ţară, astfel că acum se află în vestul Ucrainei, unde ajută ucrainenii strămutaţi în interiorul ţării cu hrană şi cazare, şi lucrează cu femei şi copii, oferindu-le ajutor psihologic.

citeste mai mult https://infocrestin.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: