ANUNTURI

Familia Furdui: Dragi copii, Lea, Albert, Ruben, Natalia, Estera, Naomi, David, Ne gândim la voi în această perioadă de mare sărbătoare pentru creștini.

Ne gândim la voi în această perioadă de mare sărbătoare pentru creștini.

Este dureros să știm că Jugendamt își continuă planul de a vă ține departe de părinți, departe unii de alții, departe de familia extinsă și departe de comunitatea creștină.

Ar fi fost frumos să primim vești și fotografii de la voi cu familia reunită, sărbătorind Învierea Domnului Isus în mijlocul comunității.

Dar Jugendamt încearcă să vă debusoleze și să vă înstrăineze unii de alții, de părinți și de bunici, luptă împotriva legăturilor de familie, împotriva valorilor creștine, a darurilor minunate care se nasc numai în cadrul restrâns al familiei, acolo unde dragostea se împletește cu sacrificiul, acolo unde supărarea face loc iertării, acolo unde fiecare este primit și iubit.

Suntem încrezători că suferința provocată vouă și familiei voastre de către Jugendamt Heidekreis în acest ultim an vă va face mai puternici și Dumnezeu, în suveranitatea Lui, „va da celor întristaţi din Sion, o cunună împărătească, în loc de cenuşă, un untdelemn de bucurie, în locul plânsului” (Isaia 61:3).

--

Ne rugăm ca acolo unde sunteți, să fiți uniți prin gânduri de dragoste, iar sufletul vostru să trăiască bucuria Învierii, căci Isus merge în orice loc cu cei care îl cheamă, chiar dacă ar fi într-un loc trist și izolat sau într-un palat înconjurat de oameni. Bucuria Învierii este trăită adânc în suflet și nimeni nu o poate smulge de acolo!

Hristos a înviat!

https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui

--


http://www.furduifamily.org/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura