DEVOTIONALEEDITORIALE

Cine se află în spatele agendei LGBT a companiei Disney?

ctivismul radical îmbrățișat de compania Walt Disney în favoarea transsexualilor este influențat nu atât de niște angajați nemulțumiți/activiști, cât de marii investitori în industria divertismentului, consideră antreprenorul și comentatorul politic Vivek Ramaswamy, potrivit WND.

 Legea le interzice educatorilor / învățătorilor / profesorilor să țină cursuri despre orientarea sexuală sau identitatea de gen de la grădiniță până în clasa a treia.

Deși a recunoscut că au existat presiuni și din partea angajaților, Ramaswamy a subliniat rolul unei influențe ascunse, nezgomotoase.

El a amintit că cei mai mari trei acționari ai companiei sunt și cei mai mari trei administratori de active din țară – BlackRockState Street și Vanguard GroupÎmpreună, aceștia administrează peste 20.000 de miliarde de dolari, sumă care depășește PIB-ul Statelor Unite.

„În ziua de astăzi, dacă ești directorul general al unei companii publice, te confrunți nu doar cu angajații tăi progresiști și „treji”/„woke” (atenți la „nedreptățile” și „discriminările” din societate, în special la „rasism” – n.r.), a spus el, ci și cu acționarii, care „îți șoptesc discret la ureche că și ei vor să te vadă făcând aceleași lucruri”.

„Prin urmare, situația este mult mai complexă și mai complicată”, a declarat Ramaswamy, președintele executiv al companiei biofarmaceutice Roivant Sciences.

citeste mai mult: devDisney-173860

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: