ANUNTURI

COMUNICAT Familia Furdui – 1 Aprilie 2022

La ultimul proces Estera și Natalia au obținut decizia și promisiunea că vor putea merge acasă, lucru care încă nu s-a întâmplat. Considerăm că Jugendamt avea datoria să lase copiii să meargă acasă acum șase luni și nu doar doi dintre ei, ci toți cei șapte. La aproape un an după ce copiii au fost luați din familia lor, Jugendamt pare să nu vrea să accepte că locul lor este acasă, împreună cu părinții lor.

Dragile noastre Estera și Natalia, vă felicităm pentru că nu ați renunțat să luptați pentru libertatea voatră și îi mulțumim lui Dumnezeu că v-a ajutat. Ne bucurăm enorm de mult pentru voi și părinții voștri și vom urmări cu atenție ca Jugandamt să demareze cât mai curând reîntoarcerea voastră definitivă acasă.

David, Naomi, Albert și Ruben: fiți curajoși! Ne pare rău că încă nu vă puteți reîntoarce acasă, dar suntem alături de voi, ne gândim la voi și nu vom renunța până când nu veți fi cu toții împreună, în special cu micuța Lea. Mătușile, bunicii și verișorii voștri vă iubesc, alături de zeci de mii de oameni care vă susțin.

Dragi susținători ai familiei Furdui, vă mulțumim pentru susținerea continuă, pentru rugăciuni, gânduri bune, pentru implicarea și dedicarea de care ați dat dovadă pentru această frumoasă familie. Pentru că momentul 27 februarie, din Walsrode, a fost unic și de un impact puternic, credem că ne putem baza în continuare pe dumneavoastră. Fiți binecuvântați!

Echipa de Inițiativă Furdui

--

http://www.furduifamily.org/

https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: