Stiri

Estera Furdui a dispărut din custodia Jugendamt. Decizie ireală în cazul Furdui!

Decizie ireală în cazul Furdui! Estera a dispărut din custodia Jugendamt Bad Fallingbostel

În data de 17 februarie, în mod contrar oricărui drept la apărare, instanța s-a întrunit de una singură, fără știrea avocaților și a părinților, și a retras toate drepturile parentale ale părinților Furdui, acordând tutelă deplină Jugendamt.

Acest lucru înseamnă că părinții nu mai au niciun drept de informare privind orice aspect al vieții copiilor, vizitele le pot fi blocate, iar copiii mutați în orice parte a Germaniei.

În loc să caute reîntregirea familiei și să îndrepte toată această situație înspre binele copiilor și al părinților Furdui, Jugendamt și instanța complotează pentru ruperea definitivă a familiei. Iar acest lucru are loc chiar înainte de finalizarea procesului de fond.

La două zile după această decizie, Estera a dispărut din căminul în care era plasată de Jugendamt.

În ultimele luni Estera a luptat pentru libertatea și dreptul de a reveni acasă împreună cu toți frații ei. Jugendamt și judecătoarea de caz au ignorat-o constant, iar ultima decizie a instanței, de care probabil a aflat vineri sau sâmbătă, pare să fi afectat-o.

Estera, dacă citești acest mesaj, te rugăm să te întorci! Vom continua să luptăm împreună pentru eliberarea și reîntregirea familiei voastre.

Echipa de Inițiativă Furdui

UPDATE: În momentul publicării acestui comunicat Estera Furdui a fost găsită în siguranță. Vom reveni în scurt timp cu mai multe informații. Somăm Jugandamt Bad Fallingbostel să înceteze să se mai răzbune pe copii și să pună capăt acestui abuz împotriva Familiei Furdui.

https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui

http://www.furduifamily.org/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: