ANUNTURI

Ben Oni Ardelean: Avem de de a face cu un nou caz revoltător de plasare a unui minor în custodia unui stat nordic

Bodnariu, Barbu, Furdui, Smicală și multe alte familii traumatizate de legislații absurde. Acum, e rândul unei noi familii de buni creștini – familia Rotundu…

Din păcate, avem de de a face cu un nou caz revoltător de plasare a unui minor în custodia unui stat nordic, de data aceasta Danemarca. De-a dreptul revoltător şi o adevărată dramă pentru familia micuţului Mathias!

Părinţii, Rotundu Ionuț și Sorana, nu au dreptul să-şi vadă bebelușul diagnosticat cu hemoragie cerebrală, după mai multe malformaţii dezvoltate la naştere, luat din familie şi supravegheat în prezent de o persoană desemnată de către municipalitate, fără a le fi adus la cunoştinţă absolut nimic legat de starea pruncului.

Totodată, la recomandarea medicilor, autorităţile daneze au deschis o anchetă cu privire la circumstanţele care au dus la internarea minorului în spital, iar părinţii au fost reţinuţi în centre diferite cu suspiciunea de provocare a sindromului bebeluşului scuturat. Pe scurt, sunt supecţi că au bătut copilul. Incredibil… Totuși, statul danez nu spune nimic despre faptul că mama, aflată în travaliu, internată în spital, a fost trimisă acasă de medici, chiar dacă termenul de naştere era trecut cu două zile. Deci putem discuta de un caz dr malpraxis ţinut la sertar.

Un nou caz. Al câtelea… Mă întreb oare până când vor continua cu această abordare şi aceste practici.

Solicit urgent prezenţa ambasadorului danez în comisiile Parlamentului României pentru soluţionarea rapidă şi eliberarea din detenție a familiei.

În acelaşi timp, Ministerul Afacerilor Externe/ şi Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse se implică activ în procesul de aducere în ţară a bebeluşului aflat în spitalul danez, imediat ce starea de sănătate i-o va permite.

Să ne rugăm pentru familia greu încercată şi pentru reprezentanţii statului român.

Vă ţinem la curent!

Ben Oni Ardelean

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: