MARTURIIMARTURII VIDEO

Emanuel Ion: Putem face totul în Hristos, Pentru mine Dumnezeu este totul!

Mă numesc Emanuel Ion, sunt din Năvodari, am 16 ani, și la vârsta de doi ani părinții mei au aflat că sunt nevăzător.

La vârsta de patru ani am început să cânt la pian. Părinții mei mi-au cumpărat o orgă de jucărie și, într-o zi, am început să cânt o cântare de la biserică. La vârsta de șapte ani am început cursurile unei școli de muzică, pe care am urmat-o timp de cinci ani. La finalul acestei perioade, am început să slujesc în biserică, cântând la diferite instrumente.

În anul 2018 am fost botezat, L-am primit pe Dumnezeu în viața mea ca Domn și Mântuitor și am acceptat să preia controlul inimii și al sufletului meu. 

„Pentru mine,
Dumnezeu este totul!”

Dacă nu ar fi fost El în viața mea, nu aș fi fost cum sunt acum. Știu că Dumnezeu este cu mine. Analizând alte persoane nevăzătoare și alți copii cu probleme, am observat că de multe ori ei sunt triști din cauză că nu văd sau din cauza problemelor pe care le au. Eu știu că Dumnezeu este cu mine și simt asta prin faptul că nu mă plâng de boala pe care o am. Știu că, chiar dacă o am, o am cu un scop. Eu cred că Dumnezeu vrea să arate lumii prin mine ceea ce face El, și că se poate să trăiești chiar dacă ești nevăzător.

Mă rog în fiecare dimineață și în orice clipă. Dimineața încep să citesc din Biblie, am pe computer și pe telefon Biblia audio, pentru nevăzători. Programul de voce redă textul de pe ecran și astfel mă descurc să citesc din Biblie. Atunci când am o problemă, apelez la Dumnezeu. Mereu Îi mulțumesc pentru că în fiecare dimineață îmi dă încă o zi și că m-am putut odihni în seara care a trecut. 

Dumnezeu a lucrat într-un mod foarte minunat. Pentru mine este o onoare să Îi slujesc Lui. Ca parte din închinare este ceva de nedescris. Lucrarea aceasta o fac ca pentru Domnul și vreau să cânt doar pentru El. Fiecare lucru pe care-l fac, vreau să fie doar pentru a-L slăvi pe El. 

„N-am mai simțit niciodată așa ceva.”

S-a întâmplat un lucru în viața mea. Recent, la biserică, când am primit mai mult din Duhul Sfânt, am primit mai multă putere. Atunci am avut o experiență foarte neobișnuită, n-am mai simțit așa ceva vreodată. Stăteam la orgă și când fratele pastor a ajuns la numele meu, am început să cânt parcă mai puternic. Am auzit mai multe instrumente, deși, în realitate, era numai pianul, și ce am auzit, m-a făcut să cânt cu mai mult foc pentru Dumnezeu. Când am ieșit în față și s-au rugat pentru mine, n-am mai putut să mă mai controlez, n-am mai putut să stau pe picioare și am căzut. Am simțit cum Dumnezeu, cum Duhul Sfânt îmi preia trupul și viața și îmi dă mai multă putere pentru a-L sluji pe El. Pentru câteva secunde am auzit un alt fel de instrument. Nu știu dacă erau voci îngerești, pentru că nu sunau ca niște voci. Era doar un altfel de instrument, dar se auzea cu mult ecou și la distanță, părea un instrument mai neobișnuit.

„Dumnezeu te ajută.”

citeste mai mult : https://alfaomega.tv/viata-spirituala/marturii/16947-un-adolescent-nevazator-este-marturia-ca-putem-face-totul-in-hristos-emanuel-ion

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: