Stiri

O fată penticostală de 14 ani a fost răpită, forțată să se căsătorească cu un răpitor în Pakistan

O altă fată minoră din Pakistan a fost răpită și forțată să se convertească la islam și să se căsătorească cu răpitorul ei musulman, iar poliția ar fi întârziat să acționeze în acest caz, potrivit unui raport.

Mahnoor Ashraf, o tânără creștină penticostală de 14 ani, a fost dispărută de când și-a părăsit casa, împreună cu nepotul ei de 8 ani, în zona Cantonmentului Lahore din provincia Punjab, pentru un magazin din apropiere, pe 4 ianuarie, a raportat Morning Star News. .

Nepotul le-a spus ulterior părinților lui Mahnoor că vecinul lor musulman, Muhammad Ali Khan Ghauri, în vârstă de 45 de ani, a răpit-o cu ajutorul prietenilor săi.

Când tatăl lui Mahnoor, Ashraf Masih Chaudhry, a mers la casa presupusului răpitor, acesta a fost informat că acesta a fost dispărut de atunci.

„Casa lui Ghauri este pe aceeași stradă, iar familiile noastre au avut relații bune între ele”, a spus fratele mai mare al lui Mahnoor, Akram Masih Chaudhry, citat. „Nu știm când a reușit să-l ademenească pe Mahnoor într-o relație.”

Răpitorul este căsătorit și are doi copii.

Chaudhry a depus apoi o plângere la poliție, dar ofițerul de anchetă a întârziat să acționeze în cazul lor, a spus Akram, adăugând că pe 7 ianuarie, familia lui Ghauri i-a informat că Mahnoor s-ar fi convertit la islam și s-ar fi căsătorit cu Ghauri pe 4 ianuarie, ziua în care ea. a fost răpită

sursa: https://www.christianpost.com/news/christian-girl-kidnapped-forced-to-marry-captor-in-pakistan.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: