ANUNTURI

Dumnezeu ASCULTĂ rugăciunile! Să continuăm să mijlocim pentru TEODORA DRAGOMIR!

Evoluția postoperatorie a Teodorei, datorită intervenției miraculoase a Domnului și a medicilor care au manifestat o grijă și o atenție deosebită față de „acest caz unic cu T18” a avut ca rezultat transferul surprinzător al Teodorei în cursul zilei de azi, din Terapie Intensivă la salon ceea ce practic înseamnă o stare de sănătate stabilă fără riscuri majore. Binecuvântat să fie Domnul Isus!

Teodora este slăbită însă, în convalescență și cu siguranță are dureri deoarece expresia feței precum și sunetele scoase arată explicit spre lucrul acesta. Va trebui să reînceapă să mănânce (până acum au fost introduse doar lichide pe gavaj) însă procesul ar putea dura ceva… După o astfel de intervenție chirurgicală nu poți reveni la normalitate imediat.

Corina este deja internată împreună cu ea de aceea vă rog să le purtați în rugăciune pe amândouă de data aceasta. Teodorei Domnul să-i dea o recuperare rapidă, să-i aline orice durere și s-o ferească de posibile complicații ce pot apărea iar Corinei să-i dea Domnul putere de a depăși trauma repetitivă a internărilor în spital, s-o poată îngriji, odihnă (nu stă prea bine la capitolul ăsta…) și călăuzire în a știi ce să-i facă Teodorei pentru a-i readuce … zâmbetul pe buze!

Vă mulțumim, oameni dragi, pentru susținere!
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Corina Maria-Dragomir

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: