DEVOTIONALE

Devoțional | Darurile vindecării

„…altuia, daruri de vindecare, prin Unul și Acelaşi Duh.” (1 Corinteni 12:9)

Darul de vindecare lucrează împreună cu darul credinței. Deși toți credincioșii sunt încurajați să se roage pentru bolnavi până vor fi vindecați (vezi Marcu 16:17-18), Duhul Sfânt dă anumitor oameni daruri extraordinare de vindecare, la fel cum se întâmplă și cu celelalte daruri spirituale.

În conferințele noastre, adesea ne rugăm pentru oameni și vedem multe vindecări. De-a lungul anilor am primit teancuri de mărturii și rapoarte cu confirmări ale vindecărilor. În timpul conferințelor și în emisiunile noastre rostesc rugăciuni de credință și cred că Dumnezeu lucrează.

Când o persoană primește vindecarea printr-un dar spiritual, acea vindecare s-ar putea să nu fie evidentă imediat. Vindecarea poate fi un proces, care funcționează oarecum ca un medicament. Este important să o primiți prin credință și să credeți că funcționează. Adesea, rezultatele devin vizibile mai târziu. De multe ori îi încurajez pe oameni să spună: „Puterea vindecătoare a lui Dumnezeu lucrează în mine chiar acum”.

Ar trebui să avem încredere în Dumnezeu în ceea ce privește sănătatea noastră. Trebuie să Îi mulțumim pentru doctori și medicamente, dar să nu uităm că Isus este Vindecătorul nostru (vezi Isaia 53:5).

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/17041-devotional-darurile-vindecarii?fbclid=IwAR1EgmjQjL1500a3Ba5kAW4GkJ73CLl1gSi588YGvL3VviDQNdJj05sZZ4g

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: