ANUNTURI

Suedezii ne duc spre Apocalipsa: au inventat un microcip cu certificat verde introdus sub piele!

Tehnologia avansează zi de zi! Însă nu totdeauna face bine. Efectele ei negative se văd în dereglările climatice și încălzirea globală, deșertificări, poluare ori alte hazarde. Dar și în degradarea omului ca individ. Internetul de exemplu a adus mari beneficii omenirii dar și-o adâncă depravare. În numele științei oamenii sunt gata să-și vândă sufletele, să-și distrugă societățile, să înlăture de la cârma istoriei pe Dumnezeu! 

În plină zăpăceală epidemiologicăsuedezii au găsit soluția pentru a face cât mai util certificatul verde: un cip cu QR -ul pe care să-introducem sub…piele! (vezi Știrea – https://adevarul.ro/international/europa/o-companie-suedeza-dezvoltat-microcip-stocheaza-certificatul-digital-indemana-video-1_61c201765163ec4271d503be/index.html 

Sțirea sună destul de apocaliptică. Pentru cei ce citesc Biblia. Pentru restul e doar motiv de entertainment!

Nicolae.Geantă

O companie de tip start-up din Stockholm, Suedia, a găsit o nouă modalitate prin care oamenii să poată avea mereu la ei certificatul digital, aceştia propun ca documentul să fie încărcat într-un microcip care să poată fi implantat sub piele. Certificatul digital poate fi astfel citit de orice dispozitiv, cu ajutorul protocolului de comunicare NFC, utilizat în prezent pentru plata cu telefonul mobil.

Într-un videoclip distribuit de compania Epicenter, Hannes Sjöblad, reprezentant al firmei, are cipul în braţ şi face o demonstraţie trecând pe deasupra lui un telefon mobil pentru a dovedi că are certificat, potrivit Daily Mail. „Implanturile sunt o tehnologie foarte versatilă care poate fi folosită pentru multe lucruri diferite şi, în acest moment, este foarte convenabil să aveţi întotdeauna paşaportul COVID la îndemână pe microcip”, a spus el într-un comunicat. „În cazul în care telefonul îţi rămâne fără baterie, îţi este greu să arăţi certificatul. Deci, desigur, aşa cum folosim această tehnologie astăzi pentru acest scop, anul viitor o vom folosi pentru altceva’, a spus Sjoblad. Microcipul se află montat direct sub piele, fie în braţ, fie între degetul mare şi arătător. Potrivit lui Sjöblad, procedura este „complet reversibilă” şi nu necesită o aplicaţie specială pentru telefon.

https://adevarul.ro/international/europa/o-companie-suedeza-dezvoltat-microcip-stocheaza-certificatul-digital-indemana-video-1_61c201765163ec4271d503be/index.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: