DEVOTIONALEDEVOTIONALE VIDEO

La Mulți Ani România! La Mulți Ani români! – de Nicolae.Geantă

Dumnezeu să fie totdeauna înaintea voastră frați români! Atunci veți avea toate cărările netezite și nu vă veți mai împiedica de niciun ciot ori hățiș. Chiar dacă va trebui de parcurs un urcuș, cu Dumnezeu întotdeauna urcăm.
Dumnezeu să fie înapoia voastră frați români! El vă va proteja cu scuturile Sale de toate săgețile vrăjmașilor care vor să vă doboare. Și știți și voi ca și mine: atacurile lor nu sunt puține!
Să mergeți umăr la umăr frați români. Uniți. Numai așa vom rămâne toți în picioare, ridicând pe cei slabi, ștergând lacrimile celor în durere, tratând cu egalitate pe cel din stânga și pe cel din dreapta, completându-ne unii pe alții, plângând, râzând toți deodată.Să păstrezi credința maică Românie! Dumnezeu își va împlini toate făgăduințele! Față de tine și față de toți pruncii tăi!Să rămâi cu fața senină România chiar și-atunci când primești un răspuns dur. Tu știi mai bine ca noi, durerile trec dar România rămâne!Să binecuvântați pe Domnul pentru țara bună pe care vi-a dat-o frați români! România e o dragoste din care se poate muri!
La Mulți Ani România! La mulți ani români, oriunde v-ați afla!
Nicolae Geantă & familly

1 decembrie 2021

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: