CAZURI UMANITAREStiri

Din inima pentru EUGEN PETRASCO. Implică-te și tu!

O familie cu opt copii din satul Zaim , raionul Causeni e foarte greu încercată ! Soția este însărcinată cu gemeni ,  vor fi 10 dacă Domnul binecuvântează sarcina pana la capăt ! Mama este in spital sub supraveghere permanenta a sarcinii! Acasă , soțul împreuna cu copiii pregăteau grădina pentru iarna cu motosapa! Copilul de 10 ani era împreuna cu tatăl sau, valurile motosapii au prins crengi și tatăl a scăpat motosapa de sub control, ia zis copilului sa fuga dar copilul s-a împiedicat și motosapa ia prins picioarele. Copilul e in spital in stare foarte gravă !   Familia a găsit un spital la Moscova care îl accepta dar copilul  nu poate fi transferat la Moscova din cauza situației foarte grave! Inima lui e foarte slăbită și poate ceda in timpul transferului ! Doctorii sugerează sa mai aștepte sa se stabilizeze inima și analizele sa fie mai bune.  

Cheltuielile medicale , operația , transferul cu un avion medical și multe alte cheltuieli se ridica la sume enorme ! Familia este o familie cu venituri modeste iar fără ajutorul nostru va fi imposibil pentru ei sa treacă peste aceasta grea încercare ! Apelam la fiecare din voi sa îl ajutați pe Eugen , durerea prin care trece acest copilaș este imensa iar banii noștri îl pot ajuta direct sa treacă acesta perioada !

Pentru donații accesați următorul link: https://www.gofundme.com/f/din-inima-pentru-eugen-petrasco?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=chat&utm_source=whatsApp

https://dininimapentrutine.com/2021/11/18/din-inima-pentru-eugen-petrasco-implica-te-si-tu/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d