A PLECAT LA DOMNUL

Petric Ioan a plecat la Domnul!

De azi, orașul Gherla e mult mai sărac. Biserica Penticostală Ierusalim e prodund îndurerată, pentru că un mare om al lui Dumnezeu a plecat ACASĂ, fratele Petric Ioan.

Îmi amintesc de dumnealui din primele vizite la Biserica nr. 1 din Gherla. Când am participat la ultima mea slujire în cadrul vechii clădiri, mi-a destăinuit proiectul noii bisericii, era extrem de preocupat pentru ca acel vis să devină realitate și Dumnezeu i l-a împlinit prin Biserica Ierusalim.

A fost un bărbat al cărui zămbet era molipsitor, plin de deschidere pentru a-i ajuta pe oameni, preocupat pentru binele altora.

Era un familist convis! De la de părtare se observa că e „magnetul” care-i atrage pe copii, gineri/nurori și nepoți spre familia lor.

Știa cum să-i încurajeze pe oameni. Avea un caracter înalt, era harnic și plin de viață.

--

Cred că inclusiv numele Bisericii de „Ierusalim” a fost ales providențial, abia acum înțeleg că dumnealui era mai aproape de Ierusalimul Ceresc decât de cel din Gherla. Acolo, unde a ajuns, pastorul Ioan Petric, în Ierusalim din Cer nu mai are parte de lacrimi, spitale, terapii-intensive și dureri, ci el e pentru totdeauna cu Domnul Isus Hristos, Mântuitorul și Regele drag al dumnealui!

Acum ne luăm „La REVEDERE” de la dumneavostră și știm că nu mai e mult și pe culoarele Cerului ne vom îmbrățișa și vom fi într-o bucurie eternă, fără vreo restricție.

Ne rugăm pentru profund îndoliata familie Petric ca Dumnezeul oricărei mângâieri să-i întărească și să simtă din plin cum îi îmbrățisează Domnul Isus prin prezența Sa!

--

https://calebn.wordpress.com/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura