APEL RUGACIUNEStiri

APEL URGENT la rugăciune pentru Cristina Bâlc

Vă rog în Numele Domnului să vă rugați pentru soția mea Cristina. Are covid iar de o lună este internată. Ne-au sunat de la spital și ne-au spus că azi a făcut un stop cardio-respirator. Au resuscitat-o dar a fost nevoie să o intubeze. Din păcate a fost afectată și funcția renală. Vă rog frumos să ne susțineți în rugăciune și pe Cristina în mod deosebit. Mulțumesc frumos”, este apelul pastorului Simi Bâlc, soțul Cristinei.

Cristina Bâlc este fiica pastorului Vasile Talpoș, care a plecat la Domnul săptămâna trecută. Fiica sa, căsătorită Bâlc era în stare gravă și încă nu știe că tatăl ei este plecat. Soțul, Simi Bâlc și copii ei sunt izolați acasă la fel cu Covid.

ȘtiriCreștine.ro vă cheamă să ne unim în rugăciune pentru familia Bâlc și în mod special pentru viața Cristinei. Rugați-vă pentru ca medicii să găsească cea mai optimă soluție pentru starea ei. Rugați-vă ca Medicul Suprem să intervină și să se atingă de trupul ei și să-i dea vindecare. Rugați-vă pentru soțul și copii ei ca să se ridice din această stare de boală. Rugați-vă pentru ca rănile pierderii tatălui, să nu o afecteze și să se ridice de pe acest pat de boală.

https://www.stiricrestine.ro/2021/11/10/apel-urgent-la-rugaciune-pentru-cristina-balc/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: