ANUNTURI

Cazul Furdui – Germania – Apel la post si rugaciune

1. Apel la post si rugaciune – Vineri, 5 noiembrie 2021
Apel la post și rugăciune – Vineri, 5 noiembrie 2021

„Sufletul binefăcător va fi săturat, și cel ce udă pe alţii va fi udat și el” – Proverbe 11:25

Ne rugăm și mijlocim pentru Familia Furdui, ca pacea Domnului Isus Hristos să fie peste ei în această perioadă și pentru biruință în acest caz.

Ne rugăm, de asemenea, ca Dumnezeu să binecuvânteze protestele programate sâmbătă, 6 noiembrie, la Roma și Londra.

Rugându-ne unii pentru alții, Dumnezeu va lucra pentru toți!

Vă mulțumim.

2. Proteste pentru sustinerea Familiei FurduiRoma – sambata, 6 noiembrie 2021 – https://www.facebook.com/events/4769472549751008?ref=newsfeed
Londra – sambata, 6 noiembrie 2021 – https://www.facebook.com/events/880749126162550?ref=newsfeed

3. Update privind cazul si situatia copiilor Furdui
A se vedea atasamentul.
Apreciem sustinerea si aportul dvs. in rezolvarea acestui caz. Dumnezeu sa va binecuvanteze.
Echipa de coordonare

Copiii nu au voie să întâlnească rudele Copiii familiei Furdui au fost luați de către Jugendamt în data de 26 aprilie 2021. Au trecut șase luni în care mătuși și alte rude ale copiilor au dorit să îi viziteze și să petreacă timp cu ei. Răspunsul Jugendamt a fost mereu, fie că nu se poate, fie că vor decide dacă li se permite sau nu. Fără să li se transmită vreodată un răspuns. Toată vara fetele au declarat că vor să fie vizitate, și-au dorit să poată ieși la o înghețată cu una dintre mătuși, cu care au o relație mai specială.
Nimeni dintre cei responsabili de caz nu a dorit să facă ceva pentru a îndeplini dorința fetelor.

Una dintre fete a dorit să facă o excursie în săptămâna aceasta de vacanță, la o mătușă. A așteptat cu nerăbdare să i se spună dacă se aprobă. Tutorii legali de la cămin nici măcar nu s-au obosit să vorbească cu ea despre acest subiect sau să-i dea un răspuns. Copiii sunt complet ignorați. Se simt frustrați și neputincioși.


Pentru Jugendamt se pare că nici relațiile cu familia extinsă nu fac parte din binele copiilor. Vor să izoleze copiii mai rău decât la închisoare. Una dintre fete a plâns foarte mult când i s-a spus de către responsabila de caz că niciuna dintre dorințele ei nu este bună. Își dorise să fie lăsată să o viziteze pe sora ei mai mică în familia surogat în care se află și să îi poată vedea pe părinți în weekend. Acestea sunt dorințe rele în ochii Jugendamtului.

La fel ca dorința tuturor copiilor de a veni acasă.
Fiecare copil încearcă pe diverse căi să-și aline dorul de casa părintească. Continuăm să îi susținem pe acești copii minunați și continuăm să expunem abuzurile Jugendamt până când copiii vor fi acasă cu părinții. Doamne ajută-ne!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: