ANUNTURI

13 creștini sunt uciși în lume în fiecare zi

Comuniștii au ucis milioane de creștini, pentru simplul motiv că erau creștini. Genocidul cel mai vechi, cel mai de lungă durată, dar și cel mai sordid cunoscut istoriei, este genocidul evreilor și al creștinilor.
Acest genocid continuă.
În fiecare zi, în fiecare clipă. Conform ultimului raport tocmai emis de Open Doors USA, între septembrie 2019 și septembrie 2020 au fost uciși, în întreaga lume, 4.488 de creștini din pricina credinței lor. [Link https://www.opendoorsusa.org/…/13-christians-killed…/ ] Adică 13 pe zi, sau mai mult de unu tot la două ore.
În plus, în aceeași perioadă de timp au fost arestați ori deținuți fără temei, tot din cauza credinței, 4.277 de creștini, iar 1.710 au fost răpiți.
Preocupă faptul că acest genocid constant nu interesează pe nimeni. Parlamentul European e obsedat de implementarea la nivel global a perversiunii sexuale și a avortului. A protejării persoanele pretinse “minoritare” care preferă stiluri de viață “alternative”, dar nefolositoare. ONU face la fel. Administrația Biden și Canada fac și ele la fel.
Solidaritatea globală creștină este necesară. Faceți cunoscută persecuția creștinilor, cel mai persecutat grup social și religios din lume.
Abonează-te acum la canalul nostru de YouTube:
https://www.youtube.com/c/AliantaRenastereaNationala/…
#AliantaRenastereaNationala #Romania #EducatieSexuala

https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: