ANUNTURI

Viorel Iuga: Vaccinare cu orice preț!

Vaccinare cu orice preț!

Am urmărit o emisiune TV și încă încerc să îmi revin. În ciuda tuturor evidențelor care apar, unele oficialități continuă să forțeze vaccinarea populației. Ministrul sănătății nu are probleme să spună că se dorește vaccinarea fiecărui cetățean. În încercarea disperată de ași impune agenda, nu se sfiiesc să ne spună că au ca prioritate circulația persoanelor vaccinate! Cu toate că se pot îmbolnăvi, cu toate că pot transmite boala, în înțelegerea lor, cei vaccinați trebuie să circule liber.
Nu comentez necesitatea și eficacitatea vaccinului, dar întreb și eu: se gândește cineva și la ceilalți cetățeni? Mai au cetățenii români dreptul să se informeze, să gândească și să decidă ce cred că este mai bine pentru ei? Sau trebuie să ne mulțumim că nu suntem încă închiși?
Îi mulțumesc lui Dumnezeu că El continuă să fie pe tronul istoriei.
Mă bucur că România încă are destul de mulți oameni care se informează și decid în mod liber, fără a fi influențați de amenințări, de media aservită, de un bon de masă, de 100 de lei sau de orice altă recompensă penibilă.
Îl felicit pe cei care iau atitudine publică față de atacurile și abuzurile la adresa libertății și chiar a sănătății cetățenilor!
Să nu uităm că pentru libertatea românilor s-a plătit cu sânge!

https://www.facebook.com/100044556570999/posts/387401059421777/?d=n

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: