PrediciPredici Video

Poate Dumnezeu avea grijă de mine? – de Nicolae.Geantă

Ca și Iov, oamenii când trec prin încercări se întreabă retoric: “A uitat Dumnezeu de mine? Poate avea grijă de mine?” Și deși majoritatea cunosc răspunsul caută soluții, sprijin, îmbărbătări.

Dumnezeu este fără egal. Nu există nimeni ca El. Nici un dumnezeu nu este nici măcar comparativ, darămite înaintea Sa. Și nici măcar în urmă. El este Singurul Dumnezeu, nu există și un altul. Prin urmare nu există nicio înțelepciune mai înaltă, nicio dragoste mai fierbinte, nicio iertare mai desăvârșită.

Dumnezeu este de neclintit. Neschimbător. Râmâne la aceeași intensitate în orice vreme, în orice timp. Dacă a iubit ieri, o va face și azi și mâine. Dacă a vindecat ieri, o va face și azi și mâine. Dacă a protejat ieri, o va face și azi și mâine! 

Dumnezeu este de neatins. Nu exista păcat care să-l murdărească, nu există om care să-l contamineze, nu există păcătos care să-l compromită. Rămâne mereu la fel de Sfânt!

Dumnezeu este Suveran. Nu are superiori. Nu poate fii supravegheat. Nu poate fii împiedicat în decizii, nu poate fi tras la răspundere. El administrează întreg Universul! Nimeni nu-L poate înlătura!

--

Dumnezeu este inepuizabil. Nu se consumă, nu scade, nu pierde din intensitatea puterii. Nu obosește, nu adoarme, nu se plictisește. Nu are început și sfârșit!

Dumnezeu este veșnic! Nu e Dumnezeu doar de o zi, de o sărbătoare, de vreme bună, de ocazii triste. Nu e nici măcar istorie. Dumnezeu e singurul care a fost, este și va fi. 

Dumnezeu nu întoarce spatele nimănui. El este și pe urmele celor care nu-L caută, El ridică cu plăcere sfinții care se împiedică, El întinde Mâna oridecâteori ii soliciți ajutor.

--

Și acum te-aș întreba eu: ce zici, poate avea grijă de tine?

Nicolae.Geantă

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: