EDITORIALE

Mărturisiri de la locul tragedie. Copilul care a rămas fără soră, mamă şi ambele bunici: „Tată, spune-mi că e un vis” Rugaciune pentru aceste familii!

Şapte persoane au murit, din care doi copii şi alte cinci au fost rănite după o coliziune frontală între un autoturism şi un microbuz, pe E85.

Cel mai grav accident din acest an produs pe un drum din Moldova a îndoliat două familii, una înregistrând trei morţi, alta patra. Tragicul accident de circulaţie a avut loc duminică dimineaţă, pe E85, în localitatea băcăuană Orbeni, în eveniment fiind implicate un autoturism Mercedes şi un microbuz. Din autoturism, unde se afla o familie cu trei copii, au murit doi fraţi şi mama lor, iar în microbuzul despre care poliţia spune că şoferul acestuia se face vinovat de accident au murit patru persoane, toate femei, respectiv o tânără de 18 ani, mama ei de 44 de ani, dar şi cele două bunici, de 65 şi 67 de ani. Totuşi, cunoştinţele şoferului microbuzului susţin că vinovat de accident este conducătorul auto al Mercedes-ului înmatriculat în Anglia, maşină cu volanul pe partea dreapta. “A încercat să explice accidentul, spunea că l-a observat pe şoferul respectiv venind de pe sensul celălalt cum îşi pierde efectiv direcţia de mers, observându-l la 50 de metri cum a încercat să meargă pe partea pe care trebuia el să meargă, l-a observat că era adormit şi în momentul în care respectivul şofer s-a trezit a revenit pe sensul lui, a tras brusc de volan şi a produs acel accident. I-a murit soţia, fata de aproape 18 ani, făcea săptămâna viitoare, mama şi soacra. Este stabil, vorbeşte, îşi aduce aminte fiecare lucru. Ştie că au murit, fiul care atât a apucat să spună: Tată, spune-mi că e un vis. Este în salon cu unul dintre participanţi, cu şoferul, el susţine că nu crede că a adormit”, a declarat pastorul Gabriel Măgureanu, prieten cu şoferul microbuzului, pentru Observator.

Citeste mai mult: adev.ro/qwt1er

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru noul proiect

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru noul proiect

5,00 EUR

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: