PREZENTARI

Cum mă pregătesc pentru sosirea unui bebeluș pe lume?

Sosirea unui bebeluș într-o familie, într-un cămin, este un eveniment foarte important și destul de bulversant. În calitate de viitori părinți, trebuie să anticipați așa cum trebuie provocările pe care le veți avea.

Sosirea unui bebeluș pe lume este și un moment unic în viață, care vine cu bucurii, magie și tandrețe. Dar și cu lotul său de îndoieli și descurajări. Cele mai bune sfaturi pentru venirea sa pe lume te vor ajuta însă să treci peste asta cu bine. 

Pregătește camera copilului

Mai întâi, sosirea bebelușului pe lume, trece prin cumpărarea de foarte multe lucruri- haine, mobila pentru bebeluși, accesorii de puericultură și multe altele. Pentru a nu uita nimic, este foarte important să te ocupi de toate din timp. 

Dulapurile și comodele sunt cele mai practice atunci când vorbim despre mobila pentru bebeluși. Poți pune în ele toate lucrurile de care ai nevoie și să te bucuri de un plus de organizare. Aici încap multe haine, dar și încălțămintea de care bebe are nevoie. 

Pregătește sosirea copilului în dormitor sau în camera sa. Este o încăpere foarte importantă, deoarece bebelușul va petrece aici foarte mult timp la început.

Ai nevoie mai întâi de un pătuț bebe cu o saltea bună, de cocos, pe cât posibil, cu lenjerie de pat și cu protecție pentru pat.

Pătuțul cu bare pentru bebeluș, poate să fie modulabil, evolutiv și trebuie să răspundă propriilor tale criterii și nevoi, dar și unor norme de siguranță. Un pat din lemn masiv este în acest sens, o alegere foarte bună. Te vei asigura de soliditatea materialelor și de calitatea mobilierului. Trebuie să mai fii atent și la finisaje. Vopseaua sau solvenții ar trebui să fie pe bază de apă 

Alege accesoriile necesare

Aici mai ai nevoie de un baby phone pentru a veghea somnul bebelușului. În acest fel, vei putea merge la somn mai liniștiți mai ales dacă camera bebelușului nu este atât de aproape de a voastră.

Sunt importante și o comodă pentru a aranja lucrurile bebelușului și o masă de înfășat.

Pregătește sosirea bebelușului în baie. Baia este o încăpere unde ai grijă de bebeluș și de igiena sa. Aici ai nevoie în primul rând de cosmetice bebeluși adaptate nevoilor acestora. Acestea nu trebuie să provoace alergii și să fie cât mai delicate cu pielea sa.

Mai ai nevoie și de comprese sterile și de un ser fiziologic pentru a-i curăța ochișorii și de o unghieră specială pentru unghiile sale.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: