EDITORIALE

O vreme de păgânism care ne invadează viața, orașele și țările

Și așa am trecut peste veacuri în perioada zilelor noastre. Acum când putem spune că am ajuns la un apogeu tehnologic, se luptă pentru o globalizare și-un progresism ateo-centric. Actualii stăpâni ai lumii au dat la o parte valorile Scripturale, pe Dumnezeu Creatorul, astfel au ajuns să se creadă înțelepți, la fel ca și Heliogabal odinioară și ne-am trezit dintr-o dată (nu chiar) în mijlocul unui păgânism feroce și agresiv.Țelul actual al stăpânilor sau stăpânitorilor acestei lumi moderne, pare să fie dreptul homosexualilor (înțelegeți aici toată încrengătura de desfrânați actuali), uciderea copiilor, impunerea gândirii bolnave globaliste, gândire axată pe decimarea maselor, pe reducerea populației lumii și spre promovarea unei categorii de politicieni, asemănători cu cei din Senatul Romei de odinioară, unde corupția, controlul și exploatarea maselor de oameni devine un deziderat.Sigur că păgânismul actual s-a modernizat, ne prezintă pedofilia sub diferite proiecte de lege bizare și de-a dreptul diabolice.
a) În California, ”Proiectul de lege SB 145 a fost introdus de senatorul de stat Scott Wiener, care este un homosexual declarat, și a fost aprobat de Senatul statului cu 23 de voturi pentru și 10 voturi împotrivă și adoptat de Adunare cu 41 de voturi pentru și 18 împotrivă, conform San Francisco Chronicle.
Potrivit acestui proiect, nu se permite copiilor mai mici de 14 ani să întrețină relații sexuale cu adulți. De fapt, creează reguli egale pentru agresorii sexuali heterosexuali și homosexuali și se aplică numai dacă victima are mai mult de 14 ani.” (national.ro)
Citiți mai mult: pagina crestina

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: