ANUNTURI

Ghita Ignat: Alcoolul biruit de Iisus!

În dimineața aceasta, am avut bucuria să iau parte la un eveniment cu mare însemnătate pentru mine, pentru familia mea, dar mai ales pentru vărul meu, Ghiță Rîpan.
Vă voi povesti, în câteva rânduri, despre cine este vărul meu. Este un tânăr care s-a luptat mulți ani de zile cu dependența de alcool. Un tânăr pe care l-am reîntâlnit după mult timp, în iarna lui 2018, într-un spital de psihiatrie, tot din cauza alcoolului. A urmat apoi, ca tot din cauza alcoolului, să i se amputeze din degetele de la picioare, pentru că beat fiind, a dormit în ger, fără căldură. Fiecare zi era pentru vărul meu Ghiță aproape la fel, pleca din casă dimineața cu un singur scop, acela de a face rost de bani pentru băutură. Cutreiera ulițele satului cerând aproape din poartă în poartă bani, unii din milă îi dădeau, alții deja sătui, îl alungau. Spuneau unii din săteni „păcat de el, băiat tânăr și muncitor, dar uite ce a făcut rachiul din el…”
Au fost mulți cei care l-au ajutat într-un fel sau altul. Rudele noastre l-au ajutat, ba cu un loc de muncă, ba cu bani, ba cu una, ba cu alta, încercând să îl îndepărteze de dependența care îi măcină viața. Din păcate, nimic din tot ce au făcut oamenii bine intenționați nu a funcționat.
(Continuarea pe link-ul de mai jos)
În fotografii, înainte și după întâlnirea cu Iisus…
https://georgeignat.com/…/alcoolul-biruit-de-sangele…/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: