DEVOTIONALEEDITORIALE

Devoțional | Cel mai bun ajutor

„Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul.” (Psalmul 121:1-2)

Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul. (Psalmul 121:1-2)

Ar trebui să ne maturizăm în credința noastră până la punctul în care nu mai alergăm la altcineva de fiecare dată când avem nevoie de îndrumare. Nu spun că e greșit să ceri sfaturi de la oamenii pe care îi consideri mai înțelepți decât tine, dar cred că a cere constant părerea oamenilor și a te baza prea mult pe ei este greșit și, mai mult, este chiar o insultă la adresa lui Dumnezeu.

După cum observi din versetul de astăzi, David L-a căutat pe Dumnezeu mai întâi și a știut că Dumnezeu este singurul său ajutor. Același lucru este valabil și pentru noi, așa că trebuie să fim ca David și întotdeauna să-L căutăm mai întâi pe Dumnezeu. Trebuie să dezvoltăm obiceiul de a-L vedea pe Dumnezeu drept „prima noastră opțiune” pentru sfaturi, nu ca ultimă soluție.

Dumnezeu poate folosi o persoană pe care El o alege ca să ne clarifice lucrurile, pentru a ne oferi informații suplimentare sau pentru a confirma ceea ce ne-a spus El deja, așa că mergi la El mai întâi și dacă te conduce către o persoană, urmează-I călăuzirea. Citeste mai mult

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura