ANUNTURI

Strângere de fonduri pentru Adi Petrovici

Există lucruri în viață pentru care nimeni nu se poate pregăti. Unul dintre acestea este diagnosticul brusc al unei tumori cerebrale care necesită o intervenție chirurgicală imediată.

În timp ce familia imediată a cerut doar rugăciuni, știm că drumul spre recuperare este unul lung și ultimul lucru despre care ar trebui să se îngrijoreze este să aibă banii necesari pentru a urmări opțiunile de tratament disponibile. Împreună putem ajuta să ducem povara acestui soț și tată care are doar 42 de ani.

Operația lui Adi este programată azi 27 mai.

DONEAZA PENTRU ADI CLICK AICI

Pentru cei dintre voi care nu-l cunosc personal pe Adi, el este efervescent și plin de viață! Adi este căsătorit cu Anca și împreună au doi copii, Angel și Theo. Familia își petrece timpul slujind bisericilor din zonă.

El a considerat că simptomele sale inițiale au repercusiuni persistente din partea lui Covid. Cu doar două săptămâni în urmă, după imagistică, a aflat că este ceva mult mai grav.

Vă mulțumim pentru rugăciunile dvs. și pentru disponibilitatea de a ajuta!

* Această campanie de strângere de fonduri a fost inițiată de fratele lui Adi și de soția sa, la îndemnul multor prieteni din străinătate care au întrebat cum pot ajuta. Banii
strânși vor fi transferați familiei lui Adi. 

DONEAZA PENTRU ADI CLICK AICI

Exista lucruri in viata pentru care nimeni nu se poate pregati. Unul dintre acestea este diagnosticul brusc la o tumori cerebral care are nevoie de intervenție chirurgicală urgentă.

In timp ce familial immediate nu a cerut mai mult decat rugaciuni, stim ca drumul spre recuperare este unul lung; banii necesari pentru a urmari optiunile de tratament disponibile ar trebui sa fie ultima ingrijorare a familiei. Împreună putem ajuta acest lucru dacă tata care are doar 42 de ani sa treacă prin această incercare.

Operatia lui Adi este programata pentru 27 mai.

Pentru aceia dintre voi care nu il cunosc pe Adi, el este efervescent si plin de viata! Adi este casatorit cu Anca si impreuna au doi copii, Angel si Theo. Timpul lor este petrecut slujind bisericilor locale.

Adi a crezut ca simptomele inițiale sunt doar repercursiuni în urma imbolnavirii cu Coronavirus. Cu doar doua saptamani in urma, dupa explorari imagistice, a aflat ca este ceva mult mai grav.

Va multumim pentru rugaciunile dvs. necesare pentru disponibilitatea de a ajuta!

* Aceasta campanie de strangere de fonduri a fost initiate de fratele lui Adi si sotia lui, la indemnul multor prieteni din strainatate care au intrebat cum se pot implica. Banii stransi vor fi transferati familiei lui Adi.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: