DEVOTIONALEEDITORIALE

Cu răbdare…

Cu răbdare…

Citind zilele acestea scrisorile lui Petru putem observa ce cuvinte pline de încărcătură spirituală ies din penița apostolului. Petru? Cel care s-a lepădat? Cel care s-a întors apoi la pescuit, dezamăgit de așteptări neîmplinite? Pescarul? Da, Petru, pescarul devenit apostol scrie niște cuvinte pline de măiestrie și de valoare pentru biserica de atunci, cât și pentru noi azi. Iată ce poate face Duhul Sfânt cu cineva care probabil la vremea tinereții și chiar a umblării cu Isus în Galilea nu-i stătea capul la scris versuri sau învățături.

El era preocupat eventual de cine-i cel mai mare dintre ei sau cine-i mai iubit dintre ucenici sau cine răspunde primul la întrebări sau cine sare primul la bătaie în apărarea Învățătorului. Astfel de preocupări avea Petru… dar nu și acum, după mai bine de 60 de ani, mintea lui a fost înnoită, preocupările lui schimbate și perspectiva lui transformată. Iată ce poate face Duhul Sfânt cu viața unui om!


Oare nu găsim în asta o lecție valoroasă pentru noi azi? Să renunțăm la prejudecăți. Să avem răbdare la fel cum și Duhul Sfânt are răbdare cu noi. Să nu etichetăm oamenii după câte știu sau nu știu, nici după cum sunt îmbrăcați, nici după percepția noastră față de o anumită situație, nici după… și lista poate continua.
Învățăm de asemenea că Duhul Sfânt transformă într-un mod radical. Trebuie doar să te lași în Mâna Lui și să ai răbdare. Ești pe mâini bune. E cel mai bun. Are rezultate impecabile în viețile tuturor celor care s-au lăsat modelați și… au avut răbdare. Avem exemplul ucenicilor și a atâtor altora de-a lungul secolelor până în zilele noastre. El poate transforma și viața ta. Lasă-te în Mâna Lui și ai răbdare. Citeste mai mult

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura