EDITORIALE

Președintele SUA iese din spital. Mesajul său, total opus cu cel transmis de liderii de la București. Donald Trump: Nu vă temeți de COVID. Nu lăsați virusul să vă domine viața

Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat că iese din spital în această seară, la ora locală 18:30.

Liderul de la Casa Albă le-a transmis cetățenilor să nu se teamă de coronavirus și să nu-și lase viața condusă de acest virus.

„Voi părăsi spitalul Walter Reed, astăzi, la ora 18.30 (ora locală). Nu vă temeți de COVID. Nu lăsați virusul să vă domine viața. Am dezvoltat, sub administrația mea, o serie de medicamente foarte bune. Mă simt mai bine ca în urmă cu 20 de ani”, a scris el pe toate rețelele de socializare.

Mesajul Președintelui SUA vine în același moment în care autoritățile de la București au decis reîntoarcerea restricțiilor, bazându-se pe numărul de infectări și nu pe rata deceselor, care a scăzut.

Sursa: https://r3media.ro/presedintele-sua-iese-din-spital-mesajul-sau-total-opus-cu-cel-transmis-de-liderii-de-la-bucuresti-donald-trump-nu-va-temeti-de-covid-nu-lasati-virusul-sa-va-domine-viata/?fbclid=IwAR3Oo9PCYdwTr0kpboYpnWDGJeR0Hury4jDCU-XkP82fImk_b-qrWJjG278

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura