MARTURII

Dumnezeu mi-a vindecat soția – Întâmplare adevărată

Pe când era încă departe de Dumnezeu, a înțeles că ceea ce dorește Dumnezeu de la el este să se pocăiască, iar când copilul său a fost la un pas de moarte a promis Domnului:”Doamne, dacă îmi vindeci copilul, mă voi pocăii.” În ciuda faptului că Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea și i-a vindecat copilul, totuși nu s-a ținut de promisiune. La o perioadă de timp, soția lui s-a îmbolnăvit grav și a fost aproape de moarte, atunci el, împreună cu copii s-au rugat pe genunchi ca soția lui să fie vindecată de Dumnezeu.

Domnul a făcut mari minuni în urma rugăciunii:”Doamne, nu pentru mine, ci pentru acești copilași. Tu știi că noi suntem amărâți și abea ne ducem traiul de pe azi pe mâine, te rog să nu lași să moară mama acestor copilași!” În urma rugăciunilor cu credință ale acestui om ce pe atunci era Ortodox, Dumnezeu a făcut mari minuni, despre care chiar medicii s-au mirat. Întâmplare povestită într-o Biserică din Localitatea Izlaz, județul Teleorman. Adaptare făcută de Misiunea Creștină ” Biserica Online ” https://www.facebook.com/staruintainr…​ Dacă aveți o predică în format audio sau video, ce nu a mai fost postată pe alt canal de YouTube și doriți să fie postată pe acest canal de YouTube, vă rugăm contactați-ne! Dacă dorești să slujești lucrării lui Dumnezeu ca voluntar în cadrul misiunii, înregistrând audio mărturii creștine scrise, și/ sau traducând din alte limbi videoclipuri creștine pline de însemnătate, vă rugăm să ne contactați. Puteți face cel puțin un lucru pentru Domnul, dacă aveți un telefon cu internet, sau un laptop –

Puteți face înregistrări audio, citind anumite mărturii scrise, mărturii ce vor fi apoi transformate de echipa noastră în format video și postate pe youtube, ajungând la mii de utilizatori, totul în Română, fără să fie nevoie să cunoașteți o limbă străină – Dacă cunoașteți o limbă străină, puteți traduce în română predici, și/sau mesaje/mărturii, sau, din română în altă limbă. Echipa noastră vă va călăuzii pas în tot procesul. Nu trebuie să fiți un expert al sistemelor softwhere, trebuie doar să aveți iubire pentru Dumnezeu, dorință de a face lucrarea Lui, și timp liber. Ne puteți scrie pe linck-ul de facebook de mai sus, sau puteți lăsa un comentariu. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura