ANUNTURI

Cofetarul creștin care a spus NU agendei extremiste LGBT din nou în fața instanței

Jack Phillips este din nou în fața instanței pentru că a refuzat să creeze un tort cu un mesaj față de care se opune

Jack Phillips este cel mai faimos cofetar din America. O serie de oameni l-au dus până la Curtea Supremă în speranța că-l vor forța să le creeze torturi personalizate cum vor ei. Săptămâna aceasta Phillips a revenit în instanță, apărându-și din nou refuzul de a crea un tort personalizat cu un mesaj despre care spune că este împotriva credinței sale creștine, analizează Wall Street Journal.

Phillips deține cofetăria Masterpiece Cakeshop din Lakewood, Colorado și are opinii tradiționale despre căsătorie și sexualitate. Prima acțiune în justiție împotriva sa a venit din partea Comisiei pentru Drepturile Civile din Colorado, când în 2012 a refuzat să creeze un tort personalizat pentru o nuntă de același sex, trezindu-se acuzat de discriminare ilegală pe bază de orientare sexuală.

De data aceasta este trimis în judecată pentru că a refuzat să creeze un tort care celebrează o „tranziție de gen”.

„Jack este vânat pentru convingerile sale religioase”, spune Kristen Waggoner, avocatul general al Alliance Defending Freedom care l-a reprezentat pe Phillips în primul său caz, continuând să-l reprezinte în prezent. „Oponenții lui transformă legea într-o armă pentru a-l pedepsi și a-l distruge, pentru că nu va crea expresii care contravin convingerilor sale creștine. Vor să transforme legea într-o extensie a culturii de anulare”. RELATEAZA TRIBUNA US

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura