ANUNTURI

Areopagus: A plecat dintre noi un om mare, un dascăl excepțional, LA REVEDERE ÎN VEȘNICIE!

A plecat dintre noi un om mare, un dascăl excepțional, un om evlavios, iar pentru noi, cei de la Areopagus, un coleg minunat – Corneliu Constantineanu! Prietenia și colaborările noastre cu Corneliu au o istorie îndelungată, inclusiv din perioada în care el avea poziția de decan al Facultății de Teologie Evanghelica din Osijek, Croația.Am cunoscut încă de atunci în el un om cu abilități academice și manageriale remarcabile, dar totodată un bărbat cu calități umane aparte, un om bun și cu o dedicare deosebită față de Dumnezeu si de semenii lui. Fața lui radia bucuria și lumina iubitoare a Hristosului Cel Înviat!

Imediat după întoarcerea sa în țară am avut onoarea de a-l avea alături de noi, în echipa Areopagus, unde, vreme de mai mulți ani a coordonat programele educaționale ale centrului nostru.Contribuțiile sale academice, în cadrul organizației noastre, împreună cu spiritul său jovial, prietenos și constructiv ne-au îmbogățit pe fiecare dintre noi în decursul acelor ani. Chiar și după ce a trebuit să își asume alte sarcini profesionale și nu a mai putut păstra calitatea de angajat al Centrului Areopagus, Corneliu a continuat să facă parte din bordul asociației noastre.Ne este nespus de greu să ne împăcăm cu gândul că pritetenul și colegul nostru drag, Corneliu, nu mai este printre noi.

Alături de mii de alți oameni din toată lumea, am continuat să sperăm, până în ultimul moment, că se va întâmpla o minune și că va reuși să treacă peste această boală.Nu știm de ce, dar știm acum că Dumnezeu a decis altceva. Știm, de asemenea, că viața și exemplul lui Corneliu va continua să reprezinte un reper și o sursă de inspirație pentru noi – și mai știm ceva: că nu este acesta finalul ci că va veni o vreme a reîntâlnirii pentru toți urmașii lui Hristos.Așadar, dragă Corneliu – coleg, prieten și frate – din din partea echipei Areopagus: LA REVEDERE ÎN VEȘNICIE!

Centrul Areopagus Timișoara

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: