ANUNTURI

Comunitatea penticostală și Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad sunt în doliu!

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad este în doliu după ce unul dintre cei mai îndrăgiți profesori a plecat din această lume. Corneliu Constantineanu, un om cu inima plină de iubire- susțin colegii și studenții săi, a fost profesor universitar la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Științe Umaniste și Sociale, unde a coordonat domeniul de teologie (licență, masterat și doctorat) și Centrul de Studii Interculturale și Interconfesionale.

Dr. Constantineanu a fost rectorul Institutului Teologic Penticostal din București, decanul Facultății de Teologie Evanghelică din Osijek, Croația și director executiv al Centrului de Educație Creștină și Cultură Contemporană Areopagus din Timișoara.

„România si UAV a mai pierdut astăzi un om de valoare! Profesorul Corneliu Constantineanu a încetat astăzi lupta cu viața. A plecat atât de repede și înca ni se pare ireal. Cerul a devenit mai bogat, iar noi am rămas atât de săraci odată cu pierderea acestui erou”, spune unul dintre elevii lui.

Se pare că profesorul Corneliu Constantineanu, în vârstă de doar 53 de ani… citeste mai multe click aici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: