ANUNTURI

Ben Oni Ardelean: Iată că au ieșit și noile reguli destinate funcționarilor din instituțiile . Acestea prevăd ca termeni precum “tata” și ‘“mama” să devină “părinți”, că este absolut interzis să-i numim „homosexuali și lesbiene”; noțiunea de „căsătorie

După ce în urmă cu câteva zile Parlamentul European declara Uniunea Europeana ca fiind „o zonă de libertate pentru persoanele LGBTIQ”, iată că au ieșit și noile reguli destinate funcționarilor din instituțiile europene. Acestea prevăd ca termeni precum “tata” și ‘“mama” să devină “părinți”, că este absolut interzis să-i numim „homosexuali și lesbiene”; noțiunea de „căsătorie homosexuală” trebuie înlocuită de „căsătorie egalitară”, iar “sexul biologic al omului” să fie numit “sex atribuit la nastere”. Ar trebui să le aducem aminte celor care promovează aceste nenorociri că sunt pe acest pământ datorită mamei și a tatălui.

Dacă aceasta este normalitatea în lumea nouă, prefer să nu stau deoparte. Din păcate, promovăm anormalitatea ambalată în culori ale curcubeului. Promovăm homosexualitatea, dar uităm și batjocorim cuvântul Domnului. Prezentul este al globaliștilor, însă viitorul nu le aparține!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: