EDITORIALE

Devoțional | Îndurarea Lui se înnoiește în fiecare zi!

…bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atât de mare! – Plângerile lui Ieremia 3:22-23

Fiecare zi este o nouă oportunitate de a închide ușa trecutului și a experimenta un nou start. Faptul că Dumnezeu a divizat ziua în douăzeci și patru de ore evidențiază că în mod regulat trebuie să o luăm de la început. Întotdeauna este o zi nouă, o lună nouă, un an nou. Pentru ca aceste noi începuturi să ne fie folositoare, trebuie să decidem să le folosim.

Te lupți cu vina și condamnarea? Te simți prost cu privire la un lucru pe care l-ai făcut cu ani în urmă sau cu privire la ceva ce s-a întâmplat ieri? Nu contează cât timp s-a scurs, trecutul rămâne trecut. Ce a fost, a fost, și numai Dumnezeu poate să mai facă ceva cu privire la acel lucru. Partea ta este să îți recunoști greșeala, să te pocăiești, să primești iertarea lui Dumnezeu și să mergi mai departe.

În cartea Plângerilor, profetul Ieremia ne încurajează, aducându-ne vestea că îndurarea lui Dumnezeu se înnoiește în fiecare dimineață. În fiecare zi, El ne dă un nou început. Mă bucur așa de mult că Dumnezeu ne trimite în fiecare zi un nou pachet cu îndurare – așa că putem avea un nou început în fiecare zi!

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14234-devotional-indurarea-lui-se-innoieste-in-fiecare-zi?fbclid=IwAR0C-wTf7DR0j2agksmYTiC8jZNnMtUiGk1u1qvca_yGHhC7tl6XyG0T_LI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: