EDITORIALE

Cum se încadrează vaccinul în contextul profetic general?

De aproape un an cuvintele „covid”, „coronavirus”, „pandemie” au ajuns să fie cuvinte-cheie atât în mass-media cât și în casele noastre. Se fac și multe speculații cu privire la această pandemie, multe teorii conspirative. Și mai mult a stârnit imaginația unora discuțiile despre introducerea vaccinării anti-COVID- 19 în regim obligatoriu. Mulți au calificat această vaccinare ca și aplicarea semnului Fiarei (antihristului), despre care scrie apostolul Ioan în cartea Apocalipsa capitolul 13.

Nu vreau în acest articol să mă ocup de aspectul medical al acestei vaccinări, ci de aspectul, să zicem așa, profetic. Vreau să vedem ce spune Biblia despre împrejurările și felul în care va fi introdus semnul fiarei (antihristului) pentru ca să înțelegem dacă poate sau nu acest vaccin anti-COVID-19 să fie acel semn al fiarei despre care este scris în cartea Apocalipsa din Biblie.

Este adevărat că tehnologiile moderne ar putea oferi un control mondial asupra oamenilor, totuși, împrejurările în care suntem noi ne arată că încă nu s-au întâmplat acele evenimente, care vor duce la introducerea semnului fiarei 666.

Pentru că mulți invocă textul de la Matei 24 ca și argument că avem pe față semnele venirii Domnului Isus și ale sfârșitului veacului acestuia, voi începe studiul nostru cu acest text ca să vedem dacă într-adevăr Domnul Isus a numit războaiele, cutremurele de pământ, foametea și epidemiile ca și semne ale venirii Sale.

În acest capitol ucenicii au întrebat pe Domnul Isus „Spune-ne, când se vor întâmpla aceste lucruri (pedeapsa poporului Israel – Matei 23:29-39)? Și care va fi semnul venirii Tale și al sfârșitului veacului acestuia?”.

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/vaccin-anti-covid-apocalipsa/#utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vaccin-anti-covid-apocalipsa

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: