CAZURI UMANITARE

Sufăr de o BOALĂ gravă progresivă! Comandă o Biblie, o carte creștină sau un cadou și îmi poți salva viața!

Dragi prieteni, în luna ianuarie începem o nouă campanie de strângere de fonduri pentru Alberto Bădescu. Acest băiețel scump de doar 10 anișori din loc. Mica județul Argeș suferă de o boală foarte gravă, Miopatie mitocondrială deficiență TK2, o boală progresivă, care se agravează pe zi ce trece.

 Alberto s-a născut perfect sănătos și a fost așa până la varsta de 3 anișori. Atunci a început să aibă mersul dificil iar medicii, după mai multe analize, i-au descoperit un platfus la picior care a început să îi creeze disconfort la mers și din această cauză nu a mai putut merge normal. Mult timp părinții căutând o soluție  l-au dus la diferite centre unde a făcut terapii, din păcate fără nici un rezultat.

Și parcă aceasta nu ar fi fost deajuns, cu fiecare zi care trecea corpul lui Alberto slăbea și odată cu el și mușchii. A ajuns în situația în care nu mai putea merge deloc, nu mai putea să îndoaie genunchii și chiar să și respire devenea o povară.  În anul 2018, după multe controale, Alberto a primit diagnosticul de Miopatie mitocondrială deficiență TK2.  Boala aceasta s-a agravat atât de tare, încât a ajuns în situația de a fi conectat permanent la un aparat de respirat și la un ventilator care îi încălzește aerul.

Speranța lui Alberto la o viață normală este într-un tratament din străinătate dar deoarece nu poate fi transportat, nu a putut să beneficieze de el gratuit, în Statele Unite ale Americii. Singura soluție pentru boala lui este de a cumpăra acest tratament medicamentos, pentru cel puțin un an de zile, medicamente care costă 2.000 dolari pe lună. Aceste medicamente sunt: Deoxicidină și Timidină, medicamente care îi întăresc mușchii și vor opri progresia bolii grave de care suferă Alberto.

Pe lângă acest tratament, săptămânal copilașul urmează terapii de kinetoterapie pentru a ajuta beneficiile tratamentului. Medicii i-au dat șanse foarte mari de a se recupera cu acest tratament. Alberto iși dorește să ajungă un copil normal, să poată frecventa școala, să poată învăța să citească, să scrie… trăiește cu speranța unei vieți cât mai aproape de normal. Haideți mână de la mână să îl ajutăm pe Alberto să aibă o viață normală.

Donează!       

Cumpără! 

Roagă-te!

CUM POȚI SĂ ÎL AJUȚI PE ALBERTO?

1. Plasează o comandă pe site-ul librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către ALBERTO și familia lui.

Poate ai avut degând de dinainte să cumperi o Biblie, o carte sau un cadou mai ales ca e luna in care dăruim mai mult – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site ajutandu-l in acest fel si pe Alberto.

De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz. Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.

2.  A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociatiei Speranta penrtu Romania (Libraria Maranatha) fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru ALBERTO.

.

Datele conturilor pentru donații (la fiecare donație făcută menționați DONAȚIE PENTRU ALBERTO)

Titular cont: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

BCR (Banca Comerciala Romana)IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
Banca TransilvaniaIN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
Raiffeisen BankIN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
ING BankIN LEI: RO 89 INGB 0000999910724405CODE SWIFT: RZBRROBU
  


Poți comanda Biblii
 aici:

https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Poți comanda cărți aici:

https://www.librariamaranatha.ro/

Poți comanda cadouri aici:

https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html

NU UITA să te rogi pentru ALBERTO!

DONAȚIA ta îl poate ajuta să aibă o viață normală!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: