EDITORIALE

Devoțional | Răzbunarea este a Domnului

Preaiubiţilor, nu vă răzbunaţi singuri; ci lăsaţi să se răzbune mânia lui Dumnezeu; căci este scris: „Răzbunarea este a Mea; Eu voi răsplăti”, zice Domnul. – Romani 12:19

Când cineva ne face să ne mâniem, diavolului îi place să ne țină supărați. A arăta milă și iertare este în opoziție cu ceea ce dorește vrăjmașul să faci, pentru că mila și iertarea biruiește planul său de a te menține supărat. Aceasta nu vine în mod natural și nu este întotdeauna ușor, dar atunci când noi ne facem partea, Dumnezeu va face ceea ce noi nu putem.

Când cineva ne mânie și ne ofensează, răspunsul natural pentru majoritatea dintre noi este să-i plătim înapoi. Însă ce vom câștiga dacă procedăm în felul acesta? Vom reuși doar să stârnim mânia acelei persoane care va vrea la rândul ei să ne răspundă pe măsură, iar ciclul nu se mai termină!

Dacă rămânem blocați în mânie nu dovedim înțelepciune. Noi trebuie să aducem înaintea lui Dumnezeu atât mânia, cât și oamenii care au cauzat-o și să Îl lăsăm apoi să rezolve problema: „Răzbunarea este a Mea; Eu voi răsplăti”, zice Domnul (Romani 12:19).

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14070-devotional-razbunarea-este-a-domnului?fbclid=IwAR0OTY8zCsEL-F2z3kwx3BBHVyrDq-E_UBKj39WeCmRJLn0wjTreAcH5b9I

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: