EDITORIALE

Devotional – Pentru toate lucrurile dați mulțumiri

Nu demult un tânăr creștin și-a descărcat povara în legătură cu marea lui neliniște: „Simt o chemare din partea Domnului pentru a lucra cu tinerii și copiii, dar toate ușile pentru slujire se tot închid în fața mea. Mă rog ca alte uși să se deschidă, dar Dumnezeu pare că nu îmi ascultă strigătul. Mă simt atât de inutil”.

„Singura slujire pe care o fac acum este să ajut la evanghelizare într-un cartier sărac o dată pe săptămână. Slujesc ca un frate mai mare pentru fiul unui predicator, deoarece tatăl acestuia este foarte bolnav. Dar aceasta este tot ceea ce fac. Trebuie să cred că Dumnezeu are mai mult pentru mine”.

Când am auzit aceasta, am spus tânărului: „Aș vrea ca tu să înțelegi un lucru: ceea ce faci tu chiar acum este mai prețios pentru Domnul decât dacă tu predicai în fața a mii de oameni pe vreun stadion. A fi de folos pentru Domnul nu are nimic de a face cu numărul oamenilor. Tu contribui la salvarea acelui fiu de predicator. Du-te și fii un prieten acelor câțiva copiii din cartierele sărace pe care ți i-a dat Dumnezeu. Fii mulțumit în acest loc și în acest ceas. Și fii încredințat că tu trăiești în voia perfectă a lui Dumnezeum pentru că ești credincios în lucrurile mici”.

Spune-mi creștine, ai făcut pace cu situația ta actuală? Poți să ai încredere că Dumnezeu îți face lucrarea Lui perfectă în tine prin fiecare circumstanță? Dacă nu poți, atunci tu vei deveni neliniștit, lipsit de speranță și în cele din urmă vei fi mânios pe Dumnezeu. Vei ajunge să fii plin de amărăciune și împietrire.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/10493-devotional-pentru-toate-lucrurile-dati-multumiri?fbclid=IwAR2IVcqQ0ndKAT7ZfnJUhgXxXErIqSQOG7j6w7JMmFBQ0H0jYd4w_ydzrMw

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: