EDITORIALE

Devoțional | Confruntă-te cu adevărul pentru o viață mai fericită

Pe voi înşivă încercaţi-vă dacă sunteţi în credinţă. Pe voi înşivă încercaţi-vă. Nu recunoaşteţi voi că Isus Hristos este în voi? Afară numai dacă sunteţi lepădaţi. – 2 Corinteni 13:5

Nimeni nu pate fi eliberat dintr-o problemă până când nu este dispus să admită existența ei. Un alcoolic, un dependent de droguri sau oricine care a pierdut controlul asupra propriei vieți, este osândit să sufere până când este capabil să recunoască: Am o problemă și am nevoie de ajutor.

Chiar dacă problemele au venit poate asupra noastră din cauza unor lucruri făcute împotriva voinței noastre, nu trebuie să permitem ca problema să persiste, să crească și să ia control asupra întregii noastre vieți. Experiențele noastre trecute poate că ne-au amprentat, dar nu trebuie să rămânem tributari lor. Noi putem lua inițiativa făcând pași spre a schimba lucrurile și putem face aceasta cu mult ajutor din partea Duhului Sfânt.

Indiferent care este problema ta, trebuie să scoți la iveală adevărul și să îți asumi personal responsabilitatea. Biblia spune că trebuie să ne autoevaluăm. Pare intimidant, dar Isus Hristos locuiește în tine și te poate ajuta să treci peste orice probleme ale trecutului.

Confruntă adevărul – aceasta poate fi începutul unei vieți fericite.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14059-devotional-confrunta-te-cu-adevarul-pentru-o-viata-mai-fericita?fbclid=IwAR3vPPOlo1LjosZv1a0Uycg_AR6dTDRG3MuHmQLaVNj8MMxqMnP3ehFHu_8

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: