Devoțional | Cheia pentru a dezrădăcina planul diavolului

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Împotriviţi-vă lui tari în credinţă, ştiind că şi fraţii voştri în lume trec prin aceleaşi suferinţe ca voi. – 1 Petru 5:9

Dacă dorești să ai parte de lucrurile minunate și mărețe, pe care Dumnezeu le are pregătite pentru tine, trebuie să ajungi până la rădăcina modului negativ în care te-ai obișnuit să gândești. Deoarece, până când rădăcinile nu sunt smulse, ele vor continua să producă, una după alta, roade negative.

De multe ori, ne trăim viața încercând să rezolvăm problema roadelor negative ale comportamentului nostru, însă nu ajungem la rezultate, dacă nu săpăm niciodată suficient de adânc pentru a ajunge la rădăcina problemei. A săpa adânc și a te ocupa de rădăcinile rele poate fi dureros, dar este singura cale pentru rezolvarea problemei. Putem fie să suferim durerea provocată de schimbare, făcând ceea ce este bine, sau putem continua după planul diavolului și să suferim durerea de a rămâne neschimbați. Scopul diavolului este de a ne ține pentru totdeauna blocați în obiceiurile noastre.

Apostolul Petru ne spune să fim echilibrați și cumpătați, împotrivindu-ne asalturilor diavolului (vezi 1 Petru 5:8-9). Astăzi ai de luat o decizie: ori accepți durerea care te va duce într-un nou domeniu al slavei, ori vrei să păstrezi vechea ta durere, împreună cu roadele negative pe care le aduce în viața ta.

Împotrivește-te astăzi diavolului și urmează călăuzirea Duhului Sfânt în planul pe care Dumnezeu Îl are pentru tine.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14062-devotional-cheia-pentru-a-dezradacina-planul-diavolului?fbclid=IwAR0lOVqN01SA02ondPOugdpx2Iv-WKlW42R17iO98P2pgI-TLeptdJbsoQY

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28996 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: