EDITORIALE

Devoțional | Fii plin de Duhul Sfânt și fă binele!

Nu vă îmbătaţi de vin, aceasta este destrăbălare. Dimpotrivă, fiţi plini de Duh. – Efeseni 5:18

Cu toții știm că Satana ne ispitește pentru a păcătui și poate spui că, într-un fel, și Dumnezeu ne „ispitește”. Însă Dumnezeu „ispitește”, sau mai bine zis, ne îndeamnă să facem binele. Când face acest lucru, Satana vine adesea și atacă mintea noastră, pentru a ne determina să găsim motive ca să nu împlinim acea faptă bună. Când eșuăm și nu o împlinim, diavolul ne fură oportunitatea de a face binele și de a fi binecuvântați.

Se pare că rezistăm mai bine îndemnului de a face binele decât rezistăm ispitei de a face răul. Însă lucrurile nu trebuie să rămână astfel.

Iacov 4:7 spune: „Supuneţi-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviţi-vă diavolului, şi el va fugi de la voi.” Este o acțiune dublă. Nu poți să te împotrivești diavolului fără a te supune lui Dumnezeu, și nu te poți supune lui Dumnezeu, fără a te împotrivi diavolului.

Efeseni 5:18 ne spune să fim întotdeauna plini de Duhul Sfânt. Când ești plin de Duh, ești supus lui Dumnezeu, poți să te împotrivești diavolului și câștigi bătălia!

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14060-devotional-fii-plin-de-duhul-sfant-si-fa-binele?fbclid=IwAR3wJxRH0VDmlHZOWg5DnxTCUa-pWkX_yfWePtgzC2NFS_fmsDSg3j9rJCo

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: