EDITORIALE

Devoțional | Insistă și bucură-te de progres

Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea. – Psalmul 119:105

Este adevărat că toți ne putem îmbunătăți relația cu Dumnezeu. Obișnuiam să fiu descurajată cu privire la cât de departe ar trebui să ajung și mă gândeam la acest lucru zilnic, uneori în fiecare oră. Purtam cu mine mereu un simțământ al eșecului – un sentiment că nu eram cine ar trebui să fiu, că nu făceam destul și că ar trebui să mă străduiesc mai mult. Totuși, când mă străduiam mai mult, eșuam din nou.

Acum am adoptat o nouă atitudine: nu sunt unde ar trebui să fiu, dar slavă Domnului că nu mai sunt unde eram! Sunt bine și sunt pe calea pe care trebuie să fiu. Acum știu, din toată inima, că Dumnezeu nu este supărat pe mine că nu am ajuns încă acolo. El este bucuros că insist și stau pe calea pe care El a pregătit-o pentru mine.

Dacă tu și cu mine persistăm în a continua, Dumnezeu va fi bucuros de progresul nostru. El a promis să ne lumineze calea. S-ar putea să nu cunoști calea, să te mai împiedici din când în când, însă Dumnezeu este credincios. El vede progresul tău, este mândru de tine și te va ajuta să rămâi pe calea cea dreaptă!

Rugăciune

CITESTE MAI MULT: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13982-devotional-insista-si-bucura-te-de-progres?fbclid=IwAR1UB5mJGzODt7-3gbGrc_Ky7aRco6oeKLHg_CkKZMakkQYavPlEvIC_F_E

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: