EDITORIALE

Devoțional | Curajul de a fi tu însuți

Eu mă voi lăuda cu Dumnezeu, cu Cuvântul Lui. Mă încred în Dumnezeu şi nu mă tem de nimic: ce pot să-mi facă nişte oameni? – Psalmul 56:4

Ai obosit să porți măști și să te lași prins în jocul de a fi altcineva decât tu însuți? Nu ți-ar plăcea libertatea de a fi acceptat pentru cine ești, eliberat de presiunea de a încerca să fii cineva despre care nici nu știi cum este? Ai vrea să înveți să accepți unicitatea ta și să reziști tentației de a fi ca oricine altcineva?

Dacă vrei să depășești nesiguranța și să fii persoana care Dumnezeu te-a chemat să fii, trebuie să ai curajul de a fi diferit. Frustrarea și nefericirea se instalează când ne respingem unicitatea și încercăm să fim altcineva.

Dumnezeu dorește să te accepți și să te bucuri de ceea ce El te-a creat să fii, nu să încerci să trăiești după așteptările celor din jur sau după ceea ce crezi că ar dori ei de la tine. Întreabă-te: Sunt eu unul care caută să fie pe placul oamenilor sau pe placul lui Dumnezeu? În viață, adevărata pace și fericire vine atunci când căutăm, în primul rând, să fim plăcuți lui Dumnezeu, nu omului.

Atunci când te-a creat, Dumnezeu a știut ce face. Ești o persoană unică – creată de El într-un mod minunat. Acceptă-te ca și o creație nouă în Hristos și dobândește astfel încredere și siguranță, descoperind cine ești tu în Hristos.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13952-devotional-curajul-de-a-fi-tu-insuti?fbclid=IwAR0UQbMM1gqtFLIpcgP1yjrmP-613AfxFqZ7uHTFlNZtvt0jun1p7V2jayk

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: