EDITORIALE

Pastor, lector universitar și doctor în teologie, George Dragoman a pierdut lupta cu fiorosul COVID-19.

 mai plecat un om bogat. Un pastor, un soț, un tată și un bunic foarte bogat. A mai plecat un om bogat din Comunitatea Evanghelică a României. Pastor, lector universitar și doctor în teologie, George Dragoman a pierdut lupta cu fiorosul COVID-19.

A lăsat în urmă 6 copii toți căsătoriți și așezați la casa lor, 12 nepoței și o soție blândă cu inima mare care i-a fost tot timpul alături. O biserică mică în inima Bucureștiului, sute de studenți, ucenici și slujitori crescuți cu dragoste și un institut teologic care a rămas fără un intelectual fără egal și o inimă dedicată.

George Dragoman și-a dedicat mare parte din viață Institutului Teologic Creștin după Evanghelie „Timotheus” din București. Paralel păstorea Biserica Creștină după Evanghelie „Filadelfia”. Peste două decenii, viața lui s-a împărțit între familie și aceste două locuri unde și-a investit toată puterea și energia spirituală, emoțională și intelectuală pentru a vindeca suflete și a dărui viață din Cuvântul lui Dumnezeu inimilor frânte.

Avea o inimă îngăduitoare și îndelung răbdătoare cu tinerii. Încuraja performanța și ideile lor, care uneori erau prea îndrăznețe pentru contextul bisericesc. Era pasionat de lectură și tenis. A fost un autodidact și avea o capacitate de autoperfecționare de invidiat.

CITESTE MAI MULT: https://www.stiricrestine.ro/2020/12/02/a-mai-plecat-un-om-bogat/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: