EDITORIALE

Sufăr de o MALFORMATIE grava la ochișori! Comandă o Biblie, o carte creștină sau un cadou și îmi poți salva viața!

În luna decembrie, Librăria Maranatha începe o altă strângere de fonduri, pentru un caz de boală foarte gravă care produce multă suferință unui copilaș. Este vorba despre  Gabriel Patkany, un băiețel  de doar 1 anișor din Chișineu-Criș, care suferă de o boală cumplită la ochișori  și are nevoie de o operație pentru a putea vedea. După ce a fost la numeroase controale însă fără rezultat, mama lui a aflat că această operație i se poate face numai in Austria, la o clinica specializată (Augenlaserklinik Wien). Din păcate, costul se ridica la peste 14.000 de euro, suma foarte mare pentru mama lui Gabriel, care îl crește singură. Haideți să contribuim și noi și să fim alături de Gabriel. Orice ajutor contează enorm.

Gabriel își dorește enorm de mult să descopere lumea și să se joace ca și ceilalți copii  de vârsta lui însă în interiorul ochișorilor lui se află un punct alb care îi provoacă dureri și îl impiedică să poată vedea așa că Gabriel nu se poate dezvolta normal, se lovește mereu de lucruri prin casă și iși provoacă răni.

Mama lui Gabriel îl crește singură și veniturile sunt mici, nu iși permite nici măcar lemne pentru iarna asta, cu atât mai mult nu are posibilitatea sa adune bani pentru operația micuțului. Gabriel are nevoie de noi toți pentru a putea vedea! Ajută și tu!

Donează!       

Cumpără! 

Roagă-te!

CUM POȚI SĂ ÎL AJUȚI PE GABRIEL?

1. Plasează o comandă pe site-ul librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către GABRIEL și familia lui.

Poate ai avut degând de dinainte să cumperi o Biblie, o carte sau un cadou mai ales ca e luna in care dăruim mai mult – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site ajutandu-l in acest fel si pe Gabriel.

De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz. Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.

2.  A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociatiei Speranta penrtu Romania (Libraria Maranatha) fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru GABRIEL

Titular cont: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

INTRA PE SITE: https://www.librariamaranatha.ro/blog/ajutor-gabriel-patkany/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: