EDITORIALE

„Mama Tatiana”, mama multor orfani, a pierit în incendiu la Piatra Neamț. Mesajul unei tinere pe care a crescut-o

10 pacienți infectați cu coronavirus au murit sâmbătă seara în secția ATI a spitalului din Piatra Neamț, după ce salonul în care erau tratați a luat foc. Printre ei, „Mama Tatiana”, o femeie de 67 de ani.

Împreună cu soțul ei, Mihail Gavril, aceasta a crescut, alături de cei șase copii ai familiei, și numeroși orfani, informează Libertatea.ro.

Familia Gavril coordona de 25 de ani orfelinatul particular Casa Ray din Dobreni, județul Neamț. De curând, Tatiana se infectase cu noul coronavirus și fusese internată la Spitalul din Piatra Neamț.

Starea Mamei Tatiana se îmbunătățise de două zile. Reușea să stea la marginea patului, iar în ziua în care a murit saturația de oxigen era de 99 cu masca de oxigen. Însă, chiar în ziua incendiului, a fost mutată în noua secție ATI a spitalului din Piatra Neamț, unde și-a găsit în mod tragic sfârșitul.

O tânără crescută de Mama Tatiana a scris pe Facebook un mesaj de adio emoționant:

„MAMA – Ce cuvânt puternic!

Mama – cea care sacrifică, cea care se dăruiește, cea care are grijă de toți, cea care te ascultă, te ia în brațe, te încurajează, te mângâie când ești căzut.Ea e cea care iți șterge lacrima atunci când plângi, te întreabă dacă totul este în regulă, și dacă nu, ea se asigură ca totul să fie bine.Este foarte dureros să explic în cuvinte ce mult a însemnat mama pentru mine și cât de mult am iubit-o.

(…) Știați totul, ce ne place să mâncăm, cum trebuie să ne îmbrăcăm, cum trebuie să vorbim. Totul!Erați persoana ce îl iubea pe Dumnezeu și ați transmis mai departe bunătatea, dărnicia, sufletul dumneavoastră bun, învățăturile dumneavoastră. Ați lăsat în urmă o adevărată moștenire.

(…) Ați fost mama mea pământeană și sunt enorm de binecuvântată pentru că Dumnezeu va ales pe dumneavoastră să fiți mama mea.

Mulțumesc din suflet pentru grija pe care mi-ați purtat-o mie, fraților și surorilor mele. Toți vă ducem dorul și vă simțim lipsa.
Mulțumesc că m-ați ales să fiu fiica dumneavoastră!
Mulțumesc pentru că mi-ați oferit o familie și o viață mai bună!

sursa: http://stiripentruviata.ro/mama-tatiana-mama-multor-orfani-a-pierit-in-incendiu-la-piatra-neamt-mesajul-unei-tinere-pe-care-a-crescut-o/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: