EDITORIALE

Devoțional | Dumnezeu face ca lucrurile să se întâmple la momentul potrivit

Căci este o prorocie a cărei vreme este hotărâtă, se apropie de împlinire şi nu va minţi; dacă zăboveşte, aşteapt-o, căci va veni şi se va împlini negreşit. – Habacuc 2:3

Aștepți ca dorința inimii tale să înceapă să se manifeste? Te rogi să fii eliberat de frică sau de alte lucruri care te trag înapoi, astfel ca să-ți vezi visele devenind realitate? Aștepți și te rogi pentru mântuirea unui prieten sau pentru mântuirea familiei? Te încrezi în Dumnezeu pentru purtare de grijă, favoare, promovare, onoare și toate binecuvântările din Cuvântul Lui?

Ai obosit să aștepți răspunsuri la rugăciunile tale? Dacă ești frustrat și întrebi: „Când, Doamne, când?”, atunci este important să știi că timpul lui Dumnezeu este adesea un mister. El nu împlinește lucrurile după agenda noastră. Totuși, în Cuvântul Său ne promite că nu va întârzia nici cu o singură zi.

Dumnezeu face ca lucrurile să se întâmple exact la timpul potrivit! Treaba ta nu este să îți dai seama când se va întâmpla acest lucru, ci să te decizi că nu vei renunța până când nu vei trece de linia de sosire și vei trăi sub binecuvântările radicale și extravagante ale lui Dumnezeu! Cu cât te încrezi mai mult în Isus și îți ațintești privirea asupra Lui, cu atât vei fi mai puternic spiritual. Încrederea în Dumnezeu aduce viață. Credința aduce odihnă. Așa că, oprește-te din a încerca să deslușești totul și lasă-L pe Dumnezeu să fie Domnul peste viața ta.

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13719-devotional-dumnezeu-face-ca-lucrurile-sa-se-intample-la-momentul-potrivit?fbclid=IwAR14G5EeHp1WgqWQn52Vq7Vz5GlzkwNGC5G6gbog-fSwNfF2JXaeouNrYcg

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: