EDITORIALE

Devoțional | Se potrivește interiorul cu exteriorul tău?

Nu se va zice: “Uite-o aici!” sau: “Uite-o acolo!” Căci iată că Împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru.” – Luca 17:21

Uneori dorim ca lucrurile să se schimbe, însă nu suntem gata să facem ceea ce este necesar pentru a le îndrepta.

A fost un timp în viața mea când eram supărată tot timpul din cauza circumstanțelor în care mă aflam. Doream ca Dumnezeu să le schimbe pentru mine, și de asemenea, doream să-i schimbe și pe oamenii din jurul meu. Dar Dumnezeu mi-a arătat că trebuie să lucrez la schimbarea mea interioară, înainte de a mă aștepta la o schimbare a circumstanțelor mele.

Matei 6:33 spune: „Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra”.

Biblia spune că Împărăția lui Dumnezeu este în noi. Dacă L-ai acceptat pe Isus Hristos ca Mântuitor, înseamnă că El trăiește în tine – iar El dorește să locuiască într-o casă spirituală bună. De aceea, viața ta lăuntrică este așa de importantă pentru El.

Întâi trebuie să căutăm Împărăția Lui și să-L lăsăm pe Duhul Sfânt să ne umple. Când Îi dăm voie să lucreze înlăuntrul nostru, la un moment dat vom fi așa de plini de prezența Sa, că se va revărsa în afară, generând schimbare în jurul nostru.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13664-devotional-se-potriveste-interiorul-cu-exteriorul-tau?fbclid=IwAR16Nwnkmepz5I0goAmZHOwVcntxaCGXX22Tjmh9aYMFq3Lfm2LNosc__-M

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: